Beatlesmusik til fødselsdag

Jeg havde hørt The HalfBeatles spille til vores venners bryllup (endelig fik de taget sig sammen, efter at have været kærester i 25 år), så da vi skulle vælge noget lækkert live musik til 50-års fødselsdag, så var vi ikke i tvivl! Min kæreste tog kontakten og han fik lavet en aftale med Mathias Friis – markedsføringsansvarlig i The HalfBeatles. Han tilbyder i øvrigt også topprofessionel sologuitar musik som 15 minutters koncert indslag eller dinnermusik. Det var meget fristende, men desværre var budgettet ikke til det i denne omgang.

Vi overvejede meget repertoiret. På The HalfBeatles website kan man nemlig under menupunktet repertoire se deres meget bredspektrede repertoire. Her kan man se nogle af de over 100 numre, som de har på programmet – opdelt i 3 grupper: The Beatles, 50’erne til 70’ern og 80’erne op til i dag.

Personligt er jeg vild med 80’er musik, da det jo er den musik jeg hørte som teenager: Danseorkestret, Abba (fortrinsvis 70’er), Kim Larsen, Phil Collins, TV-2, Thomas Helmig, Bryan Adams, D-A-D, Queen og David Lee Roth.
Men jeg kan nu også rigtig godt lide den nyere musik med Bruno Mars – ”The Lazy Song”, Pharrell Williams – ”Happy” og ”Get Lucky”, Maroon 5 – ”This love” og ”Moves like Jagger”.
Rigtig mange vores venner er Beatles-vilde – og synes det er skønt at danse til Elvis og Creedence – og det kan duoen jo i den grad også godt spille.

Så med denne bredde var der ingen tvivl om at The HalfBeatles er et super godt valg til min 50-års fødselsdag.
Og lad det ikke være en hemmelighed: jeg kan rigtig godt lide skaldede mænd. Både Rune Glæsel og Mathias Friis er skaldede – OG er derudover ret lækre. Så sagen var klar! 😉

På selve aftenen ankom de helt som aftalt en times tid før de skulle starte. Og så stillede de stille og roligt deres grej op, mens vi spiste færdig. Nogle af gæsterne spurgte om de var brødre. Meeeen bare fordi de begge er skaldede og har samme type jakke på, gør dem ikke brødre – via blod i hvert fald!

De spillede en masse af ovennævnte numre – og faktisk også den skønne ”Livin’ la vida loca”, som er et skønt latino dansenummer. Og mellem sangene underholder de med provokerende, sjove og underholdende kommentarer. Så alle generationer – lige fra mine teenage børn til mine forældre – havde en fantastisk aften med fødselsdagsmusik i The HalfBeatles selskab!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Beatlesmusik til fødselsdag, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*