Behov for tøj til de store

I en årrække levede jeg af at drive en mindre modebutik her i byen, men jeg kan ikke påstå, at det ligefrem var en guldgrube at drive den butik. Det lykkedes dog gennem en del år at generere et fornuftigt overskud, så jeg med butikken også kunne bidrage til familiens økonomi.

Men det generede mig, at jeg stort set kun kunne lave et overskud til mig selv svarende til en ganske almindelig løn for en ufaglært, for jeg brugte også den gang betydeligt mere end de 37 timer om ugen på mit arbejde.

En sælger gav mig ideen

En dag havde jeg besøg af en sælger, som gav mig en god ide. Han havde nemlig konstateret, at der i vores by og omegn ikke fandtes en specialbutik med tøj til store piger, og han sagde til mig, at han ud fra sit kendskab til branchen følte sig sikker på, at sådan en forretning kunne blive en pæn succes her i byen.

Han fortalte, at der generelt er en noget større fortjeneste på for eksempel kjoler i store størrelser end på tilsvarende kjoler i de mere almindelig størrelser. Det hænger sammen med, at den slags tøj også af kunderne opfattes som noget specielt, som man er villig til at betale lidt mere for.

Jeg tænkte over det et stykke tid og tog så beslutningen om at kaste mig ud i den form for niche, men jeg besluttede mig også for at gå hele vejen og supplere sortimentet med tøj til store mænd, for der må vel være det samme behov for mændenes vedkommende, for der er trods alt også mange overvægtige mænd i vores samfund.

Store drenge

Så jeg fandt på et nyt navn til min forretning og solgte ud af det almindelige modetøj, så jeg kunne starte med et helt nyt sortiment i butikken. Jeg brugte en del tid på at finde frem til, hvad leverandørerne kunne præstere, og jeg var især ivrigt efter at finde noget smart tøj til store mænd, for den slags synes jeg ikke, man ser så meget af på markedet. Der er jo butikken her: http://www.storedrenge.dk/ – og den er altså god!

Selv var jeg lidt forundret over, at det faktisk interesserede mig mest med herretøjet, for jeg havde trods alt i en årrække kun interesseret mig for modetøj til kvinder. Det lykkedes mig faktisk også på meget kort tid at få en bestemt leverandør til at ændre lidt på sit sortiment, for jeg opfordrede dem til at producere noget herretøj i store størrelser, som i designet faktisk lagde sig op ad noget tilsvarende herretøj i de almindelige størrelser, og det blev hurtigt en succes i min forretning.

Se bare det lækre udvalg i:

Det blev forretningen i det hele taget, og jeg har gennem det seneste års tid øget min indtjening betragteligt, og jeg har mange faste kunder både blandt kvinder og mænd. En af mine største salgssucceser er i øvrigt en meget smart tunika til store kvinder, som jeg selv har haft en lille finger med i spillet på, hvad designet angår.

Alt i alt er jeg blevet mere tilfreds med mit arbejde, og jeg tjener mærkbart bedre på det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*