Ekspreslån og Quicklån

Ekspreslån og Quicklån er to sider af samme sag. Kort sagt handler det om et forbrugslån, du kan få i løbet af meget kort tid. Som regel kan det klares vha. et telefonopkald eller endnu nemmere – ved at udfylde en simpel formular online på internettet. Derefter får du svar i løbet af få minutter, udtaler direktør Jørgen Dusk fra Finanscenter Kviklån Danmark

Desuden skal du ikke svare på en lang række spørgsmål om, hvad lånet skal bruges til, og du skal ikke fremlægge et budget. Så længe du opfylder nogle simple krav, kan du få lånet. Derfor er der da også mange som vælger denne form for lånetype til forskel for en kassekredit i banken, som muligvis er billigere – men som også kræver, at man svarer på en masse spørgsmål først, og derefter venter flere dage på svar.

Da der som regel er tale om et minilån, hvor du ikke har brug for så mange penge, kan du ofte også få et lån uden sikkerhed. Endnu en grund til den smidigere behandling i forhold til i banken.

Hvem tilbyder Ekspreslån og Quicklån?

Der er rigtig mange firmaer, som tilbyder ekspreslån. Det kan dog godt betale sig at vælge en af de store udbydere. Det er der flere årsager til:

  • Hurtigere og smidigere sagsbehandling
  • Billigere lån

I den sidste ende er det dog prisen på lånet (dvs. de ÅOP), der må være den afgørende faktor for valg af låneudbyder.

Online lån

Hvis du skal tage et privatlån i banken, skal du som regel møde personligt op med budgetter, årsopgørelser osv. Den slags behøver du ikke bekymre dig om, hvis du tager et online forbrugslån på internettet.

Billige forbrugslån med svar NU og penge i dag: Bedste UDEN sikkerhed!

Her udfylder du bare nogle oplysninger, og så får du automatisk svar kort tid efter, om du har fået lånet. Du behøver ikke engang snakke i telefon med nogen. Derfor kaldes denne form for lån også ofte for ekspreslån eller quicklån.

Kilde: KVIKLAAN-INFO.DK og SMART-LÅN.DK

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ekspreslån og Quicklån, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*