Engangsknald er let i en travl hverdag

Mange mennesker lever i dagens Danmark i en meget travl hverdag. Arbejdet tager mere og mere tid, og for mange mennesker er der yderligere forpligtelser, som også skal passes. Der er derfor med garanti nogle, som ikke føler, at de har overskuddet til at have et fast forhold, og derfor vil føle, at et engangsknald er let i en travl hverdag.

Mange vil føle, at et engangsknald er meget mere uforpligtende sammenlignet med alternativet, hvor man skal lære en person og vedkommendes vaner at kende. Et engangsknald er i sagens natur intet andet end sex. Man har altså sex med en anden person, og det er reelt set det, som man får ud af det ”forhold”. Man kan altså have en dejlig nat sammen uden at der er nogen forpligtelser ved det. Og næste morgen kan man tage hver for sig og aldrig se hinanden igen, hvis det er det, som man ønsker.

Det er også nemmere end nogensinde, at finde en partner til et engangsknald. Der findes et utal af internetsider, hvor man kan finde andre, som også søger et engangsknald i en travl hverdag. Der findes sågar diverse apps til smartphones, hvor man kan finde mennesker i ens område, som også er på udkig efter nogen at hygge sig med. Den første kontakt har derfor aldrig været nemmere end den er nu.

Engangsknald er naturligvis enormt populært blandt singler. Der er et utal af singler, som går i byen i weekenden udelukkende med det formål, at finde en partner, som de kan have et engangsknald med. Sådan har det altid været.

Det er dog ikke kun singler, som nogle gange har behov for at have noget uforpligtende sjov i en travl hverdag. Utroskab er f.eks. blevet gjort nemmere, da der ligeledes er lavet hjemmesider, som er til personer i et forhold, som ønsker at have en affære. Nogle parforhold har også en gensidig aftale om, at det er i orden, at finde sig nogle nye elskere. Det kan der være flere grunde til, og der er ingen der siger, at det er fordi parforholdet ikke er velfungerende. Der er flere mennesker, som tænder på, at andre tænder på deres partner, og det er derfor oplagt, at denne partner forsøger at finde sig nogle engangsknald. Nogle parforhold er også så fokuseret på hver deres respektive karrierer, og har derfor en meget travl hverdag, hvor det er lettere at have et uforpligtende engangsknald en gang imellem.

Engangsknald er på ingen måder et nyt fænomen, men det er bare ikke et tabu længere. Det skyldes nok i stor grad, at der er så mange hjemmesider, som gør det lettere at arrangere og afmåle forventninger. Statistisk set kommer der også flere og flere danskere på de store datingsider hvert eneste år, og mange af disse søger ikke noget forpligtende. De har ikke tid til et fast forhold, så de er kun på udkig efter et engangsknald i en ellers travl hverdag.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*