Flyers og tryksager til konference

Jeg har en oplevelse at dele med jer! Vi skulle afvikle en konference i Odense i maj, og som en væsentlig del af den pakke, deltagerne fik med hjem, var en række løsblade med diverse forklaringer og gode tilbud. Vi havde vores interne grafiker til at lave alt med layout osv., og næsten 3 uger før konferencen indleverede vi det hele til vores sædvanlige bogtrykkeri. Og så troede vi, alt var godt.

Ingen tryksager – Jensen Print reddede os

Nå – vi holder jo til i København (Amager), og 3 dage før konferencen smuttede en af mine medarbejdere så forbi trykkeriet for at hente alt det, vi skulle have med til Odense. De havde ikke trykt det!!! De havde simpelthen glemt det.

Nu stod vi der – uden tryksager og med konferencestart om mindre end 76 timer.

Jeg hoppede på Google og skrev Trykkeri København i søgefeltet, og frem kom Jensen Print, som jeg må indrømme, jeg aldrig havde hørt om før.

Jeg ringede til dem og fik en fyr ved navn Lars i røret – han viste sig senere at være ejeren af firmaet. Jeg forklared eham sagen, og han blev lidt stille et øjeblik, for det var en hel del, vi skulle bruge. Han bad mig give ham fem minutter, og han fik mit nummer.

Fire minutter senere ringede han tilbage og sagde: “Den klarer vi. Send mig trykfilerne med det samme”. Det gjorde vi så – det var en mandag lige omkring kl. 14.

Onsdag morgen kl. 9 ringede de fra Jensen Print og spurgte, om vi ikke ville være søde at komme og hente vores tryksager. Jeps – de havde klaret det hele, så vi var klar et døgn før konferencen!

Jeg skal gerne indrømme, at jeg var lidt bekymret for, om det nu også duede, så jeg hoppede selv i bilen og kørte ud på Frederiksberg, hvor jeg blev modtaget af Lars og en kop frisk kaffe.

Vi gik gennem alle tryksagerne – foldere, navnekort, visitkort og flyers. Og det hele var ikke bare godt – det var sgu BEDRE, end hvad vi var vant til! Med bange anelser spurgte jeg til prisen, og den fik jeg: 15% billigere end den pris, vores sædvanlige bogtrykkeri havde givet os.

Så var jeg solgt, og jeg tog Lars i hånden og sagde: Du er vores nye og faste trykkeri!

For mig var det med digital print ret nyt, så Lars havde tidligere givet mig dette link: http://www.jensenprint.dk/om-jensen-print/digitalt-print-contra-offset/ – og jeg må indrømme, at jeg er solgt til stanglakrids. Hold da op for en fin service!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*