Godt tilbud på maling

Det blev en rigtig god sommerferie for mig i år, selv om jeg ikke har holdt ret meget ferie. Som studerende er økonomien ikke ligefrem til de store udlandsrejser og den slags, så jeg vidste selvfølgelig godt på forhånd, at jeg i hvert fald ikke kom ud at rejse.

Når det alligevel blev en god ferie, er det, fordi jeg har tjent en masse penge i de to måneder, jeg har haft fri fra universitetet, og så har jeg i øvrigt også lært en hel del, som var nyt for mig.

Der skete det en gang i maj måned, at min far i telefonen fortalte mig, at min onkel havde spurgt lidt til, om jeg ville lave noget malerarbejde for ham i løbet af sommeren, for selv om jeg naturligvis ikke er professionel, har jeg altid godt kunnet lide at male og er vist også sluppet ganske hæderligt fra det. Det og så boligindretning har altid været mine stærke sider.

Min onkel er tandlæge, og da han ikke er i kompagniskab med andre tandlæger, lukker han hver sommer klinikken i fire uger for at holde ferie, og nu havde han fundet på, at han ville have malet hele klinikken, mens han selv var på ferie, og der kom jeg så ind i billedet.

Så jeg ringede til min onkel og tilbød min assistance, og han sagde så, at jeg skulle have samme betaling som en professionel maler, for han vidste, at jeg er god til den slags. Han havde fået et tilbud fra en maler i Skive, hvor han har sin klinik, så han havde fuldt overblik over, hvad arbejdslønnen for det stykke arbejde skulle være.

Vi aftalte, at jeg selv skulle sørge for at indkøbe maling til arbejdet, for det ville jeg ikke få problemer med, da alle vægge og lofter i klinikkens forskellige lokaler skulle males hvide, hvad de i øvrigt også var i forvejen. Min onkel lavede en aftale med en farvehandel i byen, så jeg bare kunne købe ind på hans konto.

Det bedste af det hele var næsten, at jeg kunne låne min onkels bil, mens han og min tante var på ferie. Jeg skulle blot køre dem til lufthavnen og hente dem igen, når de kom hjem.

Så jeg kørte ind til farvehandelen og fortalte, hvem jeg var, og så gik vi ellers i gang med indkøbene. Jeg skulle jo have maling til vægge, og det var der sådan set ikke mange ben i, for jeg havde på forhånd været i min onkels klinik og måle op, så jeg vidste, hvor mange kvadratmeter, der skulle males. Jeg havde læst en del om maling til vægge her allerede.

Jeg snakkede lidt med ekspedienten om, hvorvidt jeg skulle bruge en særlig maling til loft, når lofterne i klinikken skulle have en tur, men vi endte med at blive enige om, at når der nu er gipsplader på lofterne i klinikken, kunne jeg sagtens bruge den samme maling som til væggene.

Min onkels klinik er ikke så stor, så jeg havde rigelig tid til malerarbejdet, og der blev også tid til at holde fri i de fire uger, hvor jeg i høj grad nød at have bil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*