Møde – kurser – konferencer København

I en hel del år måtte jeg mere eller mindre hutle mig igennem som kunstmaler, men på et tidspunkt begyndte folk at få øjnene op for min kunst, og det blev langt nemmere for mig at tjene til dagen og vejen, og samtidig blev jeg et mere kendt navn, som blev inviteret med på flere og flere udstillinger.

Der var omtale af min kunst i flere dagblade, og det var sikkert en medvirkende årsag til, at jeg en dag blev kontaktet af direktøren for et stort kursuscenter i København. Han ærinde var heldigvis at købe nogle af mine malerier som fast udsmykning i kursuscenteret, og det kunne jeg naturligvis ikke have noget imod.

Men han var jo også forretningsmand, så han ville gerne have noget mere ud af handelen end blot tre-fire malerier, som han budget rakte til. Derfor foreslog han, at jeg kunne få lov at have skiftende udstillinger i hans center som et supplement til de få malerier, han ville købe og ophænge i centerets foyer.

Præsentationsteknik

Det var der, jeg blev ekstra glad for, at jeg havde ofret de penge, et godt kursus i præsentationsteknik kostede – nu kom det mig virkeligt til gode!

Jeg tænkte mig grundigt om, for på en måde virkede det lidt tiltrækkende at kunne udstille sin kunst i nogle af de mest besøgte kursuslokaler i København, hvor der kommer rigtig mange mennesker i løbet af en dag.

Så det endte med, at jeg ringede tilbage til direktøren og aftalte, at jeg skulle komme på et besøg hos ham, så vi sammen kunne kigge på mulighederne. Da jeg besøgte centeret, gik det hurtigt op for mig, at her har man nok nogle af de suverænt bedst indrettede konferencefaciliteter i København i særdeles smukke lokaler, hvor jeg bestemt godt kunne se min kunst være udstillet.

Jeg havde fyldt min varevogn op med en hel del malerier, som jeg gerne ville præsentere direktøren for. I den sammenhæng overraskede han mig faktisk ved hurtigt at udpege tre malerier, som han gerne ville købe. Han fortalte, at han havde set dem på en af de udstillinger, hvor jeg har været repræsenteret, og han var med det samme klar over, at de ville passe perfekt i kursuscenterets foyer.

Det var jeg enig med ham i, og vi fortsatte så med at kigge på, hvor jeg kunne hænge malerier op som skiftende udstilling. Jeg har aldrig tidligere udstillet i mødelokaler i København, så jeg valgte at lytte til direktørens ideer, fordi jeg ikke har nogen erfaring for, hvordan de besøgende i sådan et center bevæger sig rundt, eller hvor de har bedst tid til at fordybe sig nærmere i den udstillede kunst.

Vi blev hurtigt enige om, at centerets kantine måtte være det ideelle sted for ophængningen af min kunst, for her kunne kursister og mødedeltagere sidde i fred og ro og betragte malerierne, mens de spiste frokost.

Der er god plads på væggene i kantinen, så i morgen skal jeg ud for at hænge 16 malerier op, og jeg har det rigtig godt med, at jeg nu skal udstille i nogle af de smukkeste bedste kursuslokaler i København: https://mbkkursuslokaler.dk/. Jeg har også et håb om, at det kaster noget salg af sig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*