Møde i Sillicon Valley

Vores søn, Birger, er ikke til at skyde igennem i øjeblikket, for hans arbejdsgiver har valgt at sende ham på et seks uger langt kursus i Silicon Valley i Californien, så han kan dygtiggøre sig indenfor et felt, som det it-firma, hvor han er ansat, vil satse meget på i fremtiden.

Birger er uddannet som it-operatør, og de seneste to et halvt år har han haft arbejde i et it-firma, hvor han er virkelig glad for at være. Det skyldes ikke mindst, at arbejdet er meget afvekslende, og at firmaet har den holdning, at medarbejderne løbende bør videreuddannes, så de hele tiden kan være med i forreste linje med hensyn til ny it-løsninger.

Det seneste års tid er en del af Birgers arbejdstid gået med at tilrette en e-mail marketing software til en del af firmaets kunder, så den pågældende software bliver strikket sammen, så den præcis matcher den enkelte kundes behov.

Birger har flere gang fortalt os om, hvordan antallet af kunder, der køber sig til hjælp med at få automatiseret deres udsendelse af nyhedsbreve, nærmest eksploderer i disse år. Hans firma har sat sig for at satse en hel del på netop denne gren indenfor it-verdenen, for det er et område, der er inde i en rivende udvikling.

Forleden dag havde vi Birger på besøg, og han havde medbragt en gedigen pakke papirer, som han havde printet ud. Det var det omfangsrige program med tilhørende materiale, som han havde modtaget fra det firma i Californien, som afvikler det kursus, han skal starte på om tre uger.

Jeg kastede et lille blik på stakken af papirer, hvor kursets navn stod med store bogstaver på det første ark. Marketing Automation – se definition her – hedder kurset, så det giver jo nogenlunde sig selv, hvad det handler om. Birger var helt klart meget spændt på kurset, for en del af de mange lektioner, det omfatter, handler om SMS markedsføring, og det er et område, som Birger endnu ikke har haft direkte berøring med.

Han fortalte begejstret om et par af de foredragsholdere, der er inviteret til at give et bidrag til undervisningen. Det var navne, der afgjort ikke sagde mig noget som helst, men jeg kunne tydeligt mærke på Birger, at han anså dem som noget i retning af guruer indenfor deres specifikke områder.

En del af indholdet på kurset er nogle ting, som jeg allerede har arbejdet med i lang tid, fortalte Birger, så jeg kan koncentrere kræfterne om de dele af kurset, som er helt nye for mig, og det er blandt andet den del, der handler om markedsføring via SMS, for der er ingen tvivl om, at det vil brede sig blandt vores kunder, for der er flere og flere virksomheder, der tilbyder forskellige former for SMS service til deres kunder, fortalte Birger.

Det fremgik af kursusplanen, at kursisterne havde fri i weekenderne, og det er selvfølgelig også noget, Birger glæder sig meget til, så han får god tid til at udforske den spændende storby San Fransisco, som Silicon Valley jo ligger tæt på.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*