Regnskabsservice øgede mit overskud

Jeg er gartner – og det med både hjerte og sjæl. Og jeg er dygtig – det ved jeg. Nu er det jo ikke sådan, at der ikke er konkurrence her i Nordsjælland, men jeg er alligevel booket ganske pænt i lang tid frem. Og det har jeg været i flere år – det bliver man kun, hvis man kan sit fag og yder en ordentlig service.

Bilag og bogføring

En vigtig del af det at være selvstændig er jo, at der bliver ført korrekt regnskab. Danmark er jo tæt på at have et skattevæsen, der overgår Stasi i nidkærhed, så hvis du ikke har orden i sagerne, er du på den! Og derfor har jeg i årevis brugt rigtig meget tid på at ordne bogføringen i mit firma. Og det blev jo ikke mindre, da jeg fik ansatte…

En dag læste jeg så en bog – sådan en selvhjælpsbog – og i den var der en historie, der inspirerede mig til at sadle om. Jeg regnede nemlig ud, at jeg brugte så megen tid på bogføring og regnskab, at jeg i stedet kunne være mere sammen med min familie eller tage et par ekstra kunder og enten tjene flere penge eller få mere fritid.

Jeg søgte på nettet efter Regnskabsservice Nordsjælland – og jeg landede lige hos Admogregn.dk, som jeg fik mig en snak med. Det endte med et tilbud, og efter at have tygget lidt på det et par dage, slog jeg til. Og tak for det!

Bogføringshjælp gav mig flere penge i kassen

Jeg opdagede allerede efter en måned, at jeg havde frigjort omkring 2 timer ugentligt, som jeg i stedet solgte til kunder. Det er altså mindst 8 timer månedligt til 600 kroner i timen – 4.800 kroner. Og det er mindre, end jeg betaler for min bogføringshjælp, så det er sgu en god forretning, når man lægger oven i, at jeg slipper for de forbistrede regnskaber, der altid har hængt mig ud af halsen.

En glad gartner

Ja, jeg er sgu blevet en meget gladere person, efter jeg valgte at benytte mig af regnskabsassistance fra Admogregn. Og en gartner med endnu mere styr på moms, bilag og bogføring. Og det er faktisk ikke så ringe.

Jeg har også observeret, at der faktisk er lidt mere fradrag at hente, når de professionelle kommer på banen og får bogført de forskellige ting korrekt, så alt i alt tjener jeg BÅDE penge OG sparer tid på at have regnskabshjælp og bogføring udliciteret.

Hip hurra for det!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*