Send nu den plæneklipper til ophugger

Send nu den plæneklipper til ophuggeren. Sådan var min tanke, da min genbo Erik, atter en gang var gået i gang med at skille sin gamle plæneklipper i atomer, fordi han ikke kunne starte den. Sådan var det efterhånden hver eller i hvert fald hver anden weekend. Der blev skruet og hamret og banket, alt i mens ederne fløj gennem luften. For sjovere var det trods alt heller ikke at skille og samle plæneklipper flere gange om måneden.

Men nu var jeg altså også ved at have fået nok af at se Erik kæmpe med den gamle rustne jernbunke, som han så fint kaldte sine plæneklipper. Og da han nu for anden dag i træk var ved at skrue i maskinen, tænkte jeg altså at nu, måtte det da være slut.

Så resolut greb jeg min iPad og gik over på den anden side af vejen for at tale lidt med Erik. Og inden længe sad vi bænket ved køkkenbordet med en kop varm kaffe og sludrede lidt om Eriks hakkebræt af en græsslåmaskine. Og så var det jeg dristede mig til at spørge: ”Hva’ du Erik. Har du ikke tænkt på, om det måske var på tide at få dit en ny plæneklipper?” Og svaret kom prompte. For der var ikke noget Erik hellere ville, men han var bare i syv sind om, hvad for en maskine han skulle købe.

Efterhånden var Erik faktisk ved at være blevet så træt af al græsklipperiet, at han endda havde ”truet” sin kone, med at hyre en havemand til at gøre jobbet. Men efter lidt snak frem og tilbage, fandt vi frem til, at det Erik nok skulle have fingrene i, var en robotplæneklipper. Så jeg hev iPad’en frem og gik i gang med at søge. Og det varede da heller ikke længe inden jeg havde fundet et par gade sider, som både forklarede en masse om robotplæneklippere og hvor der også var nogle gode priser på sådan nogle tingester. Siderne kan du se lige her http://plaeneklipper.net/robotplaeneklipper/ og http://robotpriser.dk/robotplaeneklipper/.

Ugen efter havde Erik købt sig en ny maskine og nu har freden igen sænket sig over villavejen. I stedet for eder og andre opråb fra Erik, kan man nu se ham stå indenfor det store panoramavindue i stuen og nyde at se sin nye robotplæneklipper arbejde. 🙂

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Send nu den plæneklipper til ophugger, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Send nu den plæneklipper til ophugger”

  1. Nu håber jeg, at Erik ikke har købt en alt for stor maskine. Han skal jo helst have plads til at opbevare den tørt og sikkert om vinteren, når der ikke er brug for den i haven. Ellers må han have fat i et sted, som Aalborg Lagerrum, hvor man kan leje plads til opmagasinering (http://aalborglagerrum.dk/opmagasinering.php), til en ganske overkommelig pris.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*