Spil fodboldgolf – fantastisk underholdning for alle

Er du på udkig efter et indslag til en sjov dag med vennerne eller familien? Skal du arrangere firmaets sommerfest eller du står måske og skal arrangere en polterabend? Mulighederne er mange, men fodboldgolf er blevet ganske populært som et anderledes men super underholdende indslag til et arrangement. Fodboldgolf er en forholdsvis ny form for sport, men blev hurtigt populært blandt danskerne, både som en anderledes sportsgren, men ikke mindst som et alternativ til de mere traditionelle indslag i forbindelse med især firmaarrangementer og polterabender. Har du lyst til at vide mere om fodboldgolf og evt. prøve det, kan du læse mere her: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Fodboldgolf kan i dag dyrkes i mange danske byer, og alt tyder på at udviklingen fortsætter, således der i de kommende år kan spille fodboldgolf i endnu flere danske byer. Det vil naturligvis betyde endnu større interesse for den sjove men anderledes sportsgren, og endnu flere vil sikkert stifte bekendtskab med fodboldgolf i forbindelse med familiefester, firmaarrangementer, teambuilding eller en sjov polterabend.

Alle kan være med når der skal spilles fodboldgolf, det er blot underholdende hvis der er et par stykker som ikke har prøvet det før, og hele selskabet vil uden tvivl få sig et godt grin når der spilles fodboldgolf, og derfor er fodboldgold oplagt som et festligt indslag, og er et fantastisk alternativ til for eksempel paintball, bowling eller minigolf.

Der findes i dag 23 godkendte fodboldgolf baner i Danmark, og de er alle forskellige, hvorfor der er ganske spændende at prøve nogle forskellige fodboldgolfbaner rundt omkring i landet. Fodboldgolf er ikke længere kun for sjov, og der er i dag ligefrem en fodboldgolfunion, og det fortæller naturligvis lidt om hvor populært fodboldgolf er blevet blandt danskerne. Det er mennesker i alle aldre som dyrker fodboldgolf, enten for at hygge sig med vennerne, men flere og flere dyrker fodboldgolf som en seriøs hobby, og for at konkurrere mod andre, som ligeledes finder fodboldgolf fascinerende og underholdende.

Det er ikke blot i Danmark at fodboldgolf er blevet populær. Fodboldgolf slog igennem for flere år siden i det store udland, og der er derfor fantastisk fodboldgolfbaner rundt omkring i hele verden. Da fodboldgolf er blevet dyrket i andre lande i flere år, så er banerne virkelig imponerende i mange lande, og de danskere som dyrker fodboldgolf på seriøst niveau, ja de rejser ofte på tur til udlandet, for at spille fodboldgolf på nogle af de flotte og udfordrende baner i det store udland. På samme måde som mange golfspillere rejser verden rundt for at spille golf på lækre golfbaner i hele verden.

Fodboldgolf er nu så anerkendt og populært i hele verden, at der ligefrem arrangeres VM i fodboldgolf, og ved det sidste VM i fodboldgolf deltog der også spillere fra Danmark. Det var dog ikke overraskende Tyskland der kunne løfte pokalen til sidst, og de er tilsyneladende lige så gode til fodboldgolf som almindelig fodbold. Gør dig selv en tjeneste, og prøv at spille fodboldgolf sammen med familien, vennerne eller kollegaerne, det et virkelig sjovt og spændende, og du vil helt sikkert have en rigtig god oplevelse.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Spil fodboldgolf – fantastisk underholdning for alle, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Loading Facebook Comments ...

One Reply to “Spil fodboldgolf – fantastisk underholdning for alle”

  1. Lyder som en skøn måde at tilbringe en eftermiddag. Kan være man skal invitere sin næste date med til sådan en omgang fodboldgolf 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*