Unge er vilde med streamingtjenester

Streamingtjenester bliver mere og mere populære, og det er især unge mennesker, der benytter sig af dem. I aldersgruppen 20-29 år svarer hele 56 procent, at de har prøvet en eller flere streamingtjenester i 2012, udtaler informationschef Johs Johansen, BFE.

streamingtjenesterBFE´s årlige forbrugerundersøgelse viser ligeledes, at ”On Demand” tjenesterne svinger fra mellem 3-5 procent hos fællesantenne udbyderne og Canal Digital til 9-10 procent hos Yousee og Stofa og helt op til 15-25 procent hos Viasat og TDC.

Johs Johansen vurderer, at On Demand efterspørgelsen afhænger meget af udbydernes tilbud og markedsføring af produkterne. Alle tv-udbydere på nær Boxer tilbyder On Demand tjenester.

Knap hver tredje husstand har benyttet streamingtjenester. Næsten 30 procent af alle adspurgte husstande har benyttet en eller anden form for streamingtjeneste. 54 procent oplyser, at de har benyttet DR.nu/DR.dk, 51 procent har benyttet Netflix, 21 procent har benyttet Viaplay, 14 procent har benyttet TV 2 Play, 8 procent har benyttet Youbio, og 5 procent har benyttet HBO, oplyser Johs Johansen.

Johs Johansen føjer ligeledes til, at de mange streamingtjenester for alvor dukkede op i sidste kvartal i 2012, hvor de fleste lokkede med tilbud om f.eks. gratis prøveperioder m.m. Han mener derfor, at procentfordelingen vil se anderledes ud i 2013, hvor der er ikke de samme tilbud.

Afslutningsvist må det konkluderes, at husstandene ikke er fremmede over for streaming af tv-udsendelser og film på nettet. 34 procent svarer ja til, om de har set en hel udsendelse via Smart Tv, computer eller smartphone. Læs mere om streaming og billigt bredbånd på Bred-baand.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Unge er vilde med streamingtjenester, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*