Hang til tørre

For 4 måneder siden fyldte jeg 40, og der fik udtrykket ”hænge til tørre” en helt anden betydning. Efter de mange gæster var gået hjem, kom min mand, Carsten, med en sidste gave til mig. Gaven var pænt lang og ganske tung, så jeg var slet ikke klar over, hvad det kunne være.

Da jeg fik åbnet gaven, lå der en del jern og nogle stropper, så jeg var helt på bar bund, indtil Carsten sagde, at nu skal du op hænge… Carsten havde for år tilbage luftet tanken om en sexgynge, men jeg har måske altid været lidt tilbageholdende omkring sexlegetøj, så gyngen blev ikke købt, før nu…

Jeg må dog ærligt indrømme, at jeg blev en smule opstemt over at stå med sexgyngen i hånden, så jeg foreslog Carsten, at den skulle hænges op med det samme. Sexgyngen skulle hænges i loftet, da Carsten mente, at det er bedre end en sexgynge til døren eller til et stativ.

Det tog kun ganske få minutter at få skruet krogen i bjælken i loftet, og i mellemtiden havde jeg allerede smidt alt klunset, hvilket overraskede Carsten en del. Carsten hjalp mig op i gyngen, og jeg sad virkelig behageligt i den, og endnu mere behageligt blev det, da Carsten havde smidt tøjet og gav mig resten af min gave… 😉

Sexgynge sætter krydderi i sexlivet

Jeg vil ikke sige, at Carstens og mit sexliv er dårligt, men det var måske blevet lidt trivielt og ensformigt. Efter jeg fik sexgynge er det en helt anden historie. Nu er det mig, der tigger Carsten om at komme med mig ind i soveværelset, hvor det før var omvendt.

Jeg kan også mærke på Carsten, at han synes, at det er enormt spændende med alle disse nye frække sexstillinger. En sexgynge giver dig mulighed for at eksperimentere med alverdens sexstillinger, som overhovedet ikke er mulige uden den.

Jeg har ikke spurgt Carsten, men hvad jeg kan se på nettet, så koster en sexgynge fra cirka 700 kr. og opefter. Når man tænker over det, så er det en meget lav pris at betale for at få gang i sexlivet igen. Fungerer ens sexliv ikke optimalt, så fungerer forholdet ikke optimalt!

Så til alle jer, der endnu ikke ejer en sexgynge, kan jeg kun sige, se at få købt en, inden din nabo… 😉

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*