Pænt undertøj er ikke kun for kvinder

Tidligere forholdt det sig mere eller mindre sådan, at pænt undertøj var noget der forbeholdt sig kvinderne. Vi mænd havde ikke noget forhold til pænt undertøj – og det var så absolut ikke moderne. Men, sådan er det heldigvis ikke længere, takket være særligt én mand. Jeg snakker naturligvis om den legendariske tennisspiller – og nu legendariske undertøjsproducent – Bjørn Borg.

Bjørn Borg havde sin storhedstid som tennisspiller i 1970’erne og 1980’erne – men hans storhedstid som undertøjsproducent er nu. Hans underbukser bæres af unge og gamle mænd verden over, og det er uden tvivl et af de hotteste navne indenfor undertøjsverdenen. Bjørn Borg har fået skabt en kæmpe succes ved at forene god pasform med flot design og pæne farver.

Derfor skal du gøre noget ud af undertøjet

Der er mange mænd, der ikke er helt med på, hvorfor man bør købe lidt dyrere underbukser. Det er kun noget kvinder bekymrer sig om. Men det er det altså ikke. Jeg taler af erfaring, når jeg siger, at et par lækre underbukser fra Bjørn Borg er med til at fuldende stilen. Jeg synes det er pinligt at iklæde mig en lækker blazer eksempelvis, velvidende at mine underbukser er købt i Føtex.

Det er vigtigt for mænd, at de føler sig godt tilpas – her adskiller vi os altså ikke fra kvinder. Og for mange mænd er påklædning tæt sammenknyttet med dét, at føle sig godt tilpas. Jeg kan i hvert fald mærke stor forskel på mit humør, om jeg har billigt eller dyrt tøj på; om tøjet sidder pænt eller ej. Det er også derfor, at jeg altid anbefaler pænt undertøj fra eksempelvis Bjørn Borg. Det gør altså bare en forskel.

Nuvel, det er langt fra alle mænd, der er interesseret i at købe dyrt undertøj hele tiden – og derfor er mit råd til dig: start med at købe 2-3 par. Så kan du gå i de billige underbukser til hverdag, men når du skal til fest står den på Bjørn Borg. Det er en superfin løsning, hvis du gerne vil have god stil, uden at skulle bruge en hel månedsløn på det.

Disclaimer

3 Replies to “Pænt undertøj er ikke kun for kvinder”

  1. Jeg kan kun erklære mig helt enig. Det er altså rart med noget lækkert undertøj. Jeg køber f.eks. ofte mit hos Innerdreams, http://innerdreams.dk/category/til-ham. Udvalget er endnu ikke det store. Men de har lovet mig, at der snart vil være meget mere at vælge i mellem. Og så er der en god sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*