Mistede smykker

Forestil dig dette: Du er på vej ud af døren på ferie, og et kvarter før du skal af sted, kan du ikke finde dit pas. Du gennemsøger din bagage – intet at finde der. Du kigger dér, hvor du plejer at opbevare det – ingen gevinst. Du begynder at svede. Du ransager huset og er på nippet til at hyperventilere – hvad nu?

Variationer af dette sker hver dag. Det kan være alt lige fra din pung, en taske, smykker, ure, kørekort eller sådan noget.

Her er 6 trin, du kan følge i disse situationer:

  1. Tag adskillige dybe indåndinger. Det virker. Ilt får din krop beroliget, og du tænker bedre.
  2. Få dine tanker under kontrol. Prøv at cleare hjernen, så du kan fokusere.
  3. Har du lånt det, du ikke kan finde, til en anden? Det har du naturligvis ikke, hvis det er dit pas eller kørekort, men det kunne jo være du havde lånt dit ur eller måske øreringe til en ven?
  4. Kig, hvor tingen normalt er. Kig ordentligt, og forhold dig rolig. Når du panikker, bliver du tit blind for at kigge ordentligt efter.
  5. Kig nu andre steder. Måske har du lagt det i en lomme, ved entredøren, på badeværelset. Måske blev du afbrudt i noget og glemte det der, hvor du nu var.
  6. Var der andre tilstede, da du mistede det? Du skal naturligvis ikke anklage din familie, men måske har din mand eller dine børn flyttet det?

Forhåbentlig har denne proces gjort, at du har fundet det mistede. Er det ikke sket, er tingen sandsynligvis væk eller stjålet, så nu skal du til en anden taktik. Skal du have et nyt pas? Hvor gør du så, inden du skal på ferie og så videre.

Jeg har selv fornylig mistet et smykke fra Georg Jensen smykker – det er brandærgerligt. Jeg ved ikke, hvad der er sket med det. En dag var det væk. Ingen tvivl om min taktik her er at få købt mig et nyt Georg Jensen smykke.

Disclaimer

One Reply to “Mistede smykker”

  1. Det er frygteligt, at miste noget man er glad for. Har selv prøvet det et par gange. Og selv om det faktisk ikke har været ting med den store værdi, så er det alligevel rigtigt ærgerligt – specielt, hvis tingene har en stor affektionsværdi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*