Det er meget skægt, som vandene kan deles af piercinger. I princippet er der tre grundholdninger til det at bære piercingsmykker:
- Fascination og tiltrækning
- Neutral og ligeglad
- Afsky og væmmelse
Egentlig er det ikke så enkelt, for der er variationer i relation til, hvor og hvem, der er piercet. For eksempel er der jo nogle, der lader sig pierce i kønsdelene, og det er der mange, der frastødes af – men de samme mennesker kan godt lide en navlepiercing eller en ørepiercing for eksempel.
Nu skrev vi jo for ikke så længe siden om sexlegetøj – nemlig her. og det giver mig anledning til at fabulere en smule over de potentielt seksuelle undertoner, der kan ligge i piercinger for i hvert fald nogle mennesker.
Er piercinger seksuelt betonede?
Det kan de være. Det afhænger helt af, hvor de er placerede. Der findes en lang række piercinger, der er udførte i kønsdelene hos både mænd og kvinder, og det må formodes, at disse alle har seksuelt betingede undertoner, da det jo eller sikke giver mening at pierce netop der, hvor andre mennesker ikke kan se dem, medmindre der er tale om intime situationer.
Nogle mennesker – især mænd – tænder direkte på pigers piercede navler, og vi må da også indrømme, at en smuk pigemave med en navlepiercing ER ganske appetitlig, ikke?
Den er jo nydelig (også selve piercingen). Men om der fra en piges side er seksuelle signaler i en navlepiercing? Næppe – der er blot tale om en kropsudsmykning.
Taler vi til gengæld om for eksempel den brutale Prins Albert piercing i penis, er det hinsides enhver tvivl, at der er stærke seksuelle toner i det. Udover det for langt de fleste af os åbenbart frastødende i sådan en piercing, er der også store risici forbundet i form af infektioner.
Hvis du skal have lavet en Prins Albert eller anden intimpiercing, må du love, at du får det lavet et professionelt sted – herunder kan du se en penis, der er så inficeret, at der er gået maddikker i den:
