Få ro og afslapning med en ferie på landet

I takt med at flere og flere danskere er flyttet ind til byerne, er det efterhånden blevet en ren luksus at kunne bruge et par dage blandt halmballer og køer uden en skyskraber i syne og langt til den nærmeste kaffebar.

Det kan man efterhånden konkluderer ud fra det stigende antal danskere, som holder ferie på landet.

Mange bondegårde er med tiden blevet indrettet som feriecentre med en seng at sove i og ofte endda et måltid mad tre gange om dagen. På mange måder er en bondegårdsferie den perfekte måde at bruge en uges ferie som børnefamilie. Først og fremmest er det betragteligt billigere end en charterrejse. Derudover åbner det også op for helt nye muligheder for leg mellem børnene. Der vil med stor sandsynlighed være andre jævnaldrende børn at lege med, og fordi man er på landet, er rammerne store og frie.

Sådan fordriver du tiden på en bondegårdsferie

Det eneste problem ved at tage på bondegårdsferie er, at rammerne ofte er så frie, at man snart ikke ved, hvad man skal tage sig til. Hvis bare man undersøger en smule hjemmefra, er det dog ikke noget problem. Hvis børnene allerede er optaget af at lege med et får eller gå på opdagelse, er det selvfølgelig ikke noget problem. Så kan du bare lægge fødderne op og nyde stilheden.

Ofte vil indehaverne af bondegården også have forskellige aktiviteter arrangeret. Det kan være at fra at være med til at fodre køerne til at klatre i halmballer. Resten af tiden må man som oftest også hellere end gerne bruge på gården, hvor man endda kan udnytte ferien ved at få en smule praktisk viden.

Man kan selvfølgelig også gå på opdagelse i nærområdet. Selvom det ikke er en fremmed kultur, kan der sagtens være mange smukke og spændende feriedestinationer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*