Ældre bruger netdating i stigende grad

Mange ældre i dag har et andet livssyn, en de havde for en generations tid siden, flere og flere ældre er blevet trygge ved brug af internettet, fordi de muligvis har brugt det i deres sidste del af deres arbejdsliv. Måske har de børn og børnebørn der har lært dem om hvordan nettet kan bruges og fungerer. Hvis man er ældre og fraskilt, kan man føle at det kan være svært at skulle ud og lede efter en ny partner, derfor er det godt at kunne bruge netdating og der igennem finde sin kommende partner, ven eller sexpartner. Dette benytter rigtig mange ældre sig af og statistikker viser at flere og flere begynder at omgås datingsider på nettet.

Netdating er en god måde at mødes på

Netdating er et god måde at komme ud og møde nye mennesker på, måske finde en kæreste eller møde din kommende ven. Netdating bliver brugt mere og mere af ældre, det viser sig faktisk i en undersøgelse taget af Danmarks statistik i 2013 havde 236.000 dansker prøvet netdating og heraf viste det sig at 61.000 var over 50 år. Et af det steder, hvor folk mange på 40+ og 50+ mødes til netdating er hos 40plus.dk og du kan læse mere om netdating på 40plus.dk lige her: http://www.40plus.dk/netdating.php.

Det er lettere, når man sidder hjemme

Det kan der være flere grunde til, måske føler man bare at man er blevet for gammel til at gå ud i byen og finde en ny partner, måske er man genert årsagerne kan være mange. Med Netdating kan man sidde og gemme sig bag skærmen og chatte med andre, det er måske til at starte med nemmere at skrive end at tale. Når først man har skrevet et stykke tid med samme person, er man måske klar på en telefonsnak og derefter mødes på en date på evt. en café.

Ikke kun for de unge

Mange tror at dating på nette kun er for de unge, det passer slet ikke, online dating for ældre er en god chance for at møde nye mennesker på, uden for det område man normalt færdes. På en online datingside kan man chatte, skrive mails, og gøre det stille og roligt i ens eget tempo finde ud af om man vil mødes ude i den virkelige verden og se om der er kemi, evt. holde i hånd ja bare se den person man har siddet og skrevet med er noget for en. Det er nok derfor ældre i stigende grad bruge netdating i stigende grad.

Datingsider kun for ældre

Der findes sider på internettet der forbeholder sig kun for ældre og dating, det kunne være en god ide at undersøge marked inden for det og se hvilke side der passer lige netop til dig. Det er en fordel at vælge de sider for ældre, hvis man vil møde en på ens egen alder, så slipper du får at skulle sidde og chatte med de unge.

Måske kunne du finde ud af inde på den datingside for ældre du har valgt at oprette en profil, om i eventuelt kunne være en større gruppe der kunne mødes på en gang og eventuelt lave et arrangement, så er der jo også mulighed for at se på flere på en gang og måske kunne udvælge den person der kunne være interessant får lige netop dig. Muligheden kunne også være at afholde en singlefest for ældre og invitere nogle personer du finder interessante, mulighederne er mange så fordi du er ældre er muligheden der stadigvæk for dig til at komme ud og møde nye ansigter.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*