Bedste butik med blækpatroner?

Jeg har engang købt en printer. Den var billig og helt fin til det, jeg skal bruge den til. Nemlig at printe tekster og i ny og næ, også et billede, eller en graf.
Det behøver ikke at være den bedste kvalitet, jeg printer teksterne i, og billeder, jeg printer ud, er som regel, snapshots, der viser informationer, som jeg ikke kan finde i tekstform.

Blæk til fotoprint

Jeg havde hørt, at det er bedst at købe en printer, som bruger blækpatroner, når man skal printe billeder. Så jeg købte altså en lille, smart én.

Den fylder ikke meget på mit skrivebord, hvor skærmen, jeg har, faktisk tager det meste af pladsen.

Da jeg købte printeren, var blækpatronerne inkluderet i prisen. Det var da dejligt, men jeg købte for en sikkerheds skyld, også et ekstra sæt. En med sort blæk og en med tre farver. Så var jeg dækket ind.

Men ak, jeg har åbenbart printet mere ud, end jeg havde regnet med. For jeg har ikke mere blæk. Printeren er registreret hos firmaet, og jeg kan printe, uden at printeren skal tilsluttes med et kabel. Det sker via Wi-Fi.

Derfor får jeg automatisk besked om, at mine printerpatroner er ved at være tomme. Og så får jeg besked på, at jeg kan bestille patronerne online – fast and easy! Det er sådan en popup, der fremkommer. Men det passer altså ikke, at det er hurtigt og nemt. Fordi: Klikker jeg ind på ”køb nu”, så bliver jeg smidt over til et site, hvor der henvises til lokale forhandlere. Jeg kan da gå ind og se deres sites, troede jeg, ved at klikke på ”se website”. Ha. De virker ikke, eller også er deres sites ikke i https.

Bedste webshop!

Nu har jeg så brugt 3 timer på at finde et site, der virker, og som er sikkert, og jeg har købt de specifikke blækpatroner, jeg har brug for.

For fremtiden handler jeg altså bare der, da de faktisk også er billige: https://papirogblaek.dk/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*