Tenerife til tiden

Jeg har været i gang med at lede efter flybilletter til Tenerife. Vinteren er lang, og vi trænger altså til at komme sydpå og få noget sol. Et lille, ekstra skud D-vitamin fra solens stråler skader ikke! Tværtimod, det hjælper på humøret.

Jeg har faktisk fundet nogle billige billetter, men det bliver en lang rejse. 2 stop undervejs. Ét i København og ét i Barcelona. Men billetterne er til at betale! Der er bare lige det, at et af ventetiden i Barcelona er meget kort, så jeg er lidt i tvivl, om jeg skal tage imod selskabets tilbud om en rejseforsikring.

Erstatning ved forsinkelse

Jeg overvejer forsikringen, fordi, hvis vi bliver forsinkede fra København, så vil jeg gerne have erstatning for forsinket fly. Det vil nemlig betyde, at vi mister en hel dag, som vi så skal bruge i Barcelona, før vi kan komme videre til Tenerife.

Ikke at jeg ikke gider at se lidt på Barcelona, men det det handler om for os, er at komme til Tenerife, så vi kan slappe af ved stranden og nyde solen. Jeg vil gerne kunne komme hjem og vise et sundt og brunt ansigt frem til kollegaerne på arbejdet.
Barcelona har vi besøgt, og det er en dejlig by, men her i skolens vinterferie vil vi altså gerne være sammen og nyde hinanden.
Børnene glæder sig til at få lov til at lege i poolen på hotellet, vi har fundet. Det vil være ret besværligt at gøre dem glade, hvis de skal bruge en hel dag i Barcelona. Ok, min store datter kan nok godt klare det. Hun er så nem at have med ude at rejse. Men de to små. De bliver trætte, og så har vi balladen.

Jeg må vist hellere dække mig ind og købe den rejseforsikring. Og så kan jeg håbe, at vi ikke får brug for den.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*