Få dit shelter på nettet

Overnatning i shelter har over de senere år opnået en stigende popularitet. Samtidig er antallet af shelters i Danmark også steget ganske betragteligt. Der er efterhånden shelters at finde i hele landet – og flere kommer løbende til.

Derfor er shelters blevet populære

Der er nok flere grunde til, at det er blevet populært at overnatte i shelter. Men de primære grunde er uden tvivl:

For det første er det selvfølgelig en ganske billig overnatningsform, hvorfor det naturligt tiltrækker mange.

For det andet tiltrækker den primitive overnatningsform mange som en kontrast til deres normale velorganiserede og tilrettelagte hverdag. Det er skønt at komme væk fra dagligdagen og ud, hvor man kan føle sig mere fri.

For det tredje appellerer det til mange at komme ud og nyde den danske natur. Og her er overnatning i shelter en oplagt mulighed.

Sådan gør du opmærksom på dit eget shelter

Hører du til en af de efterhånden forholdsvis mange, som har fået opført sit eget shelter, som du gerne vil dele med andre, skal du naturligvis have gjort folk opmærksomme på at dit shelter eksisterer.

Og det er faktisk ganske let at reklamere for sit shelter – og oven i købet helt gratis.

Hop blot ind på https://shelter-oversigt.dk/, opret en bruger og tilføj dit shelter sammen med en god beskrivelse og nogle gode billeder. Så vil du med stor sandsynlighed opleve inden længe, at folk finder og besøger dit shelter.

Det er helt gratis for både dig som shelter-ejer samt for de besøgende at benytte sig af shelter-oversigt.dk. Så det vil være et ganske oplagt sted at starte.

En billig tur rundt i landet

Vil du gerne på en tur rundt i det danske land og basere det på budgetvenlig overnatning, så er det oplagt at benytte sig af de mange shelters rundt omkring som overnatningsmulighed.

Skal det helt ned på jorden, kan du endda basere din tur på at cykle rundt med kun en minimal oppakning. Der er ikke længere mellem de mange shelters, end at det sagtens kan lade sig gøre.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*