Få kvalitetstid med familien

Ifølge statistikker kunne de fleste danskere godt tænke sig at bruge noget mere kvalitetstid med deres familie. Den ene hverdag tager den anden, hvilket gør, at man godt kan komme til at glemme hinanden. Det er vigtigt, at familien får hygget med børnene, mens de er små, da tiden flyver, og de hurtigt bliver store.

Det er individuelt, hvad den enkelte familie forbinder med familiehygge, men ofte er mange gode til at lægge deres elektroniske enheder væk for at spille en masse brætspil. Find den gode stemning frem, og sæt kryds i kalenderen, så alle i familien kan være med til familieaftenen.

Sjove spil for familien

Det er forskelligt, hvilke spil der er mest populære blandt de danske familier. Uanset hvor gammel medlemmerne i familien er, så kan man ikke blive for gammel til at spille. Gode gamle spil som f.eks. ludo, klodsmajor og matador går aldrig af mode. Der kommer løbende nye slags spil på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvad man skal vælge. De fleste kan godt lide at have nogle forskellige spil at vælge imellem, når familien skal have det sjovt. Bordcurling er et spil som er kommet frem på hylderne og er et spil, som har fået rigtig gode anmeldelser. Her kan hele familien også være med, uanset hvor gammel man er.

Prøv bordcurling

Bordcurling kan købes i mange butikker, og flere hjemmesider er også begyndt at have det på lageret. Det er et sjovt og underholdende spil, der går ud på at få så mange point som muligt. Hver spiller får nogle sten, som skal placeres i den anden ende af spillepladen for at kunne få point.  Stenene skal roteres hen ad pladen, hvilket kan være svært. Derfor handler det ofte om held for at få flest point. Spillet er yderst sjovt, og familien kan få mange grineflip under spillet. Der skal bruges en stor plade til spillet, så det anbefales altid at bruge stuebordet derhjemme.

Sammenlign priser

Det er meget forskelligt, hvad spillet koster, da det kommer an på, hvor du køber produktet henne. Det nemme ved at købe spillet via en hjemmeside er, at du har mulighed for at kunne sammenligne flere hjemmesider med hinanden. Der findes hjemmesider der samler alle hjemmesider, der sælger spillet, så du har en samlet liste over, hvad spillet koster de forskellige steder. De er fleste er altid glade hvis de kan spare nogle penge. Ifølge spørgeundersøgelser får danskerne mange timer til at gå med bordcurling i stuen.

Få nogle gode timer med familien

Bordcurling er sjovt og familien kan få snakket og grint sammen under spillet. Det giver en særlig stemning at familien er samlet om noget fælles. Man kan hurtigt komme til at glemme hinanden i den travle hverdag, så det er vigtigt, at man engang imellem får planlagt nogle hyggedage.

Hvis du ikke har prøvet at spille bordcurling før, så vil du elske det. Få købt spillet allerede i dag, så du kan komme i gang med at afprøve spillet med familien. De vil med garanti plage om at få en spilleaften igen snart.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*