Myrebekæmpelse

Her tidligt på foråret er det altid det samme. Insekterne vågner fra sin vinterdvale, hvor de udklækkes og svirrer rundt i luften. Sådan er det i år, og sådan vil det altid være. Men det ændrer ikke på, at langt de fleste af disse insekter må betragtes som skadedyr, og derfor til evig gene for husejere landet over uanset om man bor i det mondæne Nordsjælland eller om man kommer fra Aarhus.

Nordsjælland

Det er dog generelt, at folk med flere penge mellem hænderne altid føler sig mere generet af utøj og dermed har lettere til tasterne, når der skal bestilles en skadedyrsbekæmper i Nordsjælland.

Myrer

Især i år er der rigtig mange myrer, der generer folk.  Myrerne kommer oftest ind via åbne terrassedøre og løber ud i køkkenet. Har man små børn, der efterlader sig griseri på bordene, så kommer de også derop og spiser. Mange køber sig fattige i myremidler og myrelokkedåser, mens andre lader professionelle om at klare ærterne. Det er jo en offentlig hemmelighed, at det man kan købe hos Matas eller i Bauhaus har en langt ringere effekt, end når der kommer en autoriseret bekæmpelse ud med de helt rigtige myregift i sprøjten.  I dag skal vi jo passe på miljøet, så derfor er det også vigtigt, at man er i trygge hænder, når der skal anvendes gift indendørs.  Her har skadedyrsbekæmperen tager alle kurser for at sikre folk mod forgiftninger.

Mange skadedyr

Men det er ikke kun myrer, at disse autoriserede behandler imod.  De udfører mange opgaver med duer, borebiller og husmår. Alt sammen kræver mange års erfaring, da det hele handler om viden omkring hvert enkelt skadedyr.  Når man kører rundt og desinficerer huse hver dag som desinfektør ( som det kaldes ), er det også vigtigt, at man passer på sig selv, så man kan holde mange år på arbejdet.

Men de bruger altid så milde giftstoffer som muligt, da det er vigtigt, at de kan komme ned under gulvet og bag køkkenet, hvor krybene opholder sig. Endnu værre er det med flyvemyrer, der driver folk til vanvid. De kommer alle steder – på vinduer og op gennem sprækker og revner. Uanset hvor meget man støvsuger, så kommer der bare flere, lige indstil den effektive bekæmper aflægger et visit og giver dem tørt på, så de udryddes hurtigt. Men vi ved jo bare af erfaring, at de altid kommer igen næste sæson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*