Firmaarrangementer i Kbh

Hvorfor er det vigtigt at holde firmaarrangementer i en virksomhed? Kan man ikke bare snakke om det, når noget opstår? Og så ellers passe sit arbejde? Tja det er der nok mange meninger om. Der findes mange former for firmaevents og aktiviteter, man kan gøre. Det kan være en god ide at holde personalearrangementer, når det går godt i virksomheden, og det kan også være en fordel, når det går knap så godt.

Når det går godt i virksomheden, kan det være fristende at bare arbejde videre, for alt er jo godt. Her kan firmaarrangementer være gode til at enten rose personalet eller for at skabe mere værdi og teamspirit, så spiralen ikke vender. Når det går knap så godt, kan et personalearrangement være med til at ryste folk sammen og skabe bedre kommunikation i et mere åbent miljø. Når I får nyt personale, kan det også være en god ide til at få folk rystet sammen, så samarbejdet går nemmere med de nystartede. Nyt personale kan også være en ny chef, som skal lære personalet at kende og omvendt. Der kan også være tale om, at virksomheden fusionerer med en anden virksomhed, eller flere afdelinger slås sammen.

Aktiviteter, hvor man kan arbejde som hold, er gode til teambuilding og til at ryste folk sammen. Hvad kan man så gøre som teambuilding i København?

Først og fremmeste vil jeg nævne Bryggens Kajakpolo http://www.bryggens-kajakpolo.dk Her får du en sjov oplevelse, hvor alle kan være med. Du vil blive revet med, og I arbejder sammen i hold.

Skal du belønne medarbejderne med en god og nyttig event, kan I prøve et madlavningskursus. Udover at være en ny måde at være sammen med dine kolleger får I et dejligt måltid mad ud af det. Det kan også være et cocktailkursus, eller måske hvor i lærer champagnesabling. Eller hvad med et flødebollekursus?

I kan også arrangere et foredrag. Det er måske ikke så meget om teambuilding, men emnet kan jo være noget der efterfølgende kan give en god diskussion. Det kan være om personlig udvikling, stress, motivation og så videre.

Tilbage til det mere aktive kan I for eksempel lære at danse square dance eller line dance. I kan få sangundervisning og indspille en CD eller måske lære, hvordan I indspiller en film fra en iPad. Så er der selvfølgelig den gode gamle faldskærmsudspring, som altid er en personlig udfordring, men husk altid at sikre, at alle er med på den ide, inden I arrangerer det. Bueskydning er for alle, og du kan konkurrere mod dig selv eller dine kolleger. I kan også tage en tur ud i det blå i København på Segways. Eller hvad med selvforsvar? Godt til teambuilding – og bestemt godt at have lært.

 

Uanset hvilken aktivitet du vælger til din teambuilding, firmaarrangement eller personalearrangement, så vær sikker på, at alle kan være med. Det er fint at personlige grænser rykkes, men gør det i et sikkert og godt miljø. Firmaarrangementer handler om en god oplevelse og om at ryste folk sammen så de fungerer bedre som gruppe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*