Hvordan holder du dit barn varmt?

Helt tilbage i stenalderen var skin og pels var den eneste mulighed man havde for at beskytte kroppen mod kulde og solens skarpe stråler. Man svøbte små babyer og børn ind garvede skind, foret med pels og uld fra bjørne og andre store pattedyr som man spiste kødet fra. Det holdt dem varme i vintertider og sikrede dem mod solens farlige stråler hele året rundt. Samme princip bruger vi i dag med en Voksipose, til at beskytte vores kære små, dog er skindet byttet ud med andre materialer, men foret er ofte stadig uld. 

Hvad er en Voksipose lavet af?

En voksipose er foret med super lækker uld. Uld har i årtusinde været kendt for sine gode egenskaber. Det kan både holde den lille varm når kulden raser og i lunere vejr vil temperaturen tilpasse sig, da det er åndbart og tillader huden at ånde. I dag har vi alle fået tøj på, og et hav af andre materialer er opfundet. Men ringe er de kunstige materialer i forhold til de termiske egenskaber uld besidder. Uld har altså stadig en vigtig plads i vores årtusind. Sokker, halstørklæder, sweatre eller sengetøj, uld er den ultimative beskyttelse når det kommer til mere eller mindre ekstreme vejrforhold.

Tryghed, varme og en god nats søvn betyder alt for småbørn og er med til at skabe en stabil og god start de første år af barnets liv. Barnet føler omsorg når det sover godt pakket ind i varme og behagelige omgivelser. Følelsen baby vil opleve i en Voksi kørepose er lige hvad et barn har brug for når moderen ikke er i nærheden. Det er derfor godt med en lækker erstatning, der kan sikre, at barnet stadig føler sig tryg og sikker uden mor omkring. Se markedets største udvalg af voksiposer på tilbud her.

Den danske vinterkulde kan være utrolig hård og svær at holde ud og klare sig i uden det rigtige udstyr. Især for et lille spædbarn som knap nok har fået hår på hovedet. Generelt er børn utroligt gode til at tilpasse sig deres omgivelser og det miljø de befinder sig i, men uden en ordentlig varmeforanstaltning vil det ikke være muligt. En voksipose vil være en god løsning når barnet skal f.eks. skal sove ude. Barnets krops temperatur arbejder sammen med ulden i en voksipose og barnet er perfekt tempereret hele tiden.

En kørepose til autostol og klapvogn er yderst ideel, og derudover kan den også bruges til barnevogne og kommer i mange forskellige farver og mønstre. Alt efter hvilken stil, smag eller behov man har, er det til at finde én der passer netop dig. Det er desuden muligt at købe en bæresele, som kan bruges til en hurtig og nem transport af barnet. Den er med en hård og fast bund, så den er lige til at have med rundt på farten.

Kilde: Voksipose.dk og Kørepose.dk

Disclaimer

2 Replies to “Hvordan holder du dit barn varmt?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*