Jeg tørrer mig ikke i andet

”Brandudsalg” stod der med store bogstaver som overskrift i en annonce, jeg fik øje på i vores lokale ugeavis. Annoncen gjorde mig nysgerrig, for jeg kunne med det samme se, at den var fra den specialforretning med stort set alt indenfor boligtilbehør, som jeg oftest har handlet i, hvis jeg skulle bruge en ny dug eller et par sofapuder. Og det er dem her: http://www.viil-design.dk/boligtilbehor.html

Jeg vidste godt, at forretningen havde været ramt af en mindre brand, der ikke havde haft de helt store skader som resultat, men netop tekstiler kommer nemt til at lugte af røg, hvis der har været en røgudvikling i det lokale, de befinder sig i. Og det var ifølge annoncen netop det, der var tilfældet, så nu ville forretningen holde udsalg og reklamerede med en række virkeligt gode tilbud med prisnedsættelser på mellem 50 og 80 procent.

Det mindede mig om, at min mand og jeg i et stykke tid har talt om, at vi godt kunne trænge til snart at få udskiftet stort set hele vores beholdning af håndklæder, for de er ved at have en hel del år på bagen og er begyndt at se lidt slidte ud.

Så jeg besluttede mig for at forsøge at lokke min mand med til udsalg, så han kunne være med til at vælge nogle nye håndklæder. Jeg forventede, at det nok ville blive svært at lokke ham med, for er der noget, han ikke bryder sig om, så er det i hvert fald shopping af enhver art lige med undtagelse af de almindelige indkøb af dagligvarer, som han gerne tager sin del af besværet med.

Men til min overraskelse sagde han med det samme ja til at tage med mig ind i forretningen med boligtilbehør. Jeg må tilstå, at jeg kiggede lidt forundret på ham, for der tog han i hvert fald fusen på mig ved straks at sige ja. Han fortalte så, at han faktisk selv havde set den samme annonce og havde tænkt, at han nu kunne få opfyldt et ønske om at få nogle specielle, tyrkiske håndklæder, som han længe har talt om, at han gerne vil have.

Det hænger sammen med, at han blev meget begejstret for de håndklæder, der var i badeværelset på et hotel, hvor vi holdt ferie i Tyrkiet for godt et år siden. Dem var han meget begejstret for at bruge, fordi han syntes, de var meget lækre at tørre sig i.

Og så havde der i annoncen i ugeavisen netop stået noget om tyrkiske håndklæder, og det havde åbenbart vakt hans interesse så meget, at han godt gad at tage med mig på indkøb. Og selv har jeg intet imod de tyrkiske håndklæder, for jeg syntes også, de var meget lækre, da vi var på ferie i Tyrkiet.

Så i lørdags tog vi ind til forretningen, hvor der var proppet med kunder, men heldigvis havde de stadig masser af de tyrkiske og meget flotte håndklæder, der var stærkt nedsat i pris. De lugtede lidt af røg, men efter at jeg har vasket dem, er lugten helt væk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*