Kursus i salg

En af mine fætre, Mikkel, har gennem en hel del år været meget politisk engageret – først i en politisk ungdomsorganisation og derefter i den lokale vælgerforening, hvor han de senere år har haft en ganske fremtrædende rolle. Derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse for mig, da han for nogle uger siden blev valgt som kredsens folketingskandidat, og der er ingen tvivl om, at han vil kæmpe indædt for at blive valgt i Folketinget ved næste valg, hvornår det så end måtte komme.

Uddannet i salg

Selv er jeg ikke i tvivl om, at Mikkel kan blive en dygtig politiker, og jeg tror faktisk også på, at han har gode chancer for at blive valgt. Han er uddannet indenfor salg og kommunikation, og man kan i hvert fald roligt sige, at han også er god til at sælge sig selv.

En af Mikkels mærkesager er serviceudvikling indenfor ældresektoren, og det er jo i sig selv en sag, der er ret nem at markedsføre sig på, for vi forventer jo alle at blive gamle en dag, så det er et område, der henvender sig til de fleste.

Forleden dag, da jeg var sammen med Mikkel, fortalte han, at han var i fuld gang med at planlægge sin valgkampagne, idet det ligger fast, at næste folketingsvalg kommer på et tidspunkt i år. Han fortalte mig, at det i hans øjne først og fremmest handler om effektiv kommunikation til vælgerne, for hvis man kan få sit budskab ud i en klar og tydelig form, så har vælgerne noget at forholde sig til, som han udtrykte det.

Som folketingsmedlem skal man selvfølgelig repræsentere sine vælgere, men ifølge Mikkel er det også vigtigt, at vælgerne kan se sit folketingsmedlem som en lederskikkelse, og i den forbindelse føler jeg mig ganske godt klædt på, fordi jeg i forbindelse med mit arbejde har deltaget i flere kurser med ledertræning som emne, fortalte Mikkel. Se alle de fede kurser om salg, telefonslag og ledertræning her.

Og det har han såmænd nok ret i, for selv om vores folkevalgte i princippet er vælgernes tjenende ånder, så har de alligevel i de flestes øjne en ganske høj status og skal ligesom ledere i erhvervslivet være dem, der tager initiativer og begrunder dem for vælgerne.

Faktisk har han også en række fede podcasts om salg: https://birdi.dk/podcast/

Detaljer

Mikkel fortalte, at han sammen med nogle frivillige hjælpere fra vælgerforeningen allerede er gået i gang med at forberede en hel del detaljer i hans valgkamp. Han planlægger at bruge moderne kommunikationsmidler såsom de sociale medier i sin valgkamp. Men vi er også indstillet på, at direkte kontakt med vælgere betyder meget, fortalte han, så derfor planlægger de at igangsætte en regulær telefoncanvas i samme øjeblik, som valget bliver udskrevet.

I mange andre sammenhænge har telefonen vist sig at være et ganske effektivt middel til at få udbredt det budskab, man har, fortalte Mikkel. I sit arbejder er han jævnligt involveret i forskellige kampagner, hvor telefonsalg er en central metode, og det har han som nævnt gode erfaringer med.

Jeg tror, at Mikkel vil få held med sin valgkamp, og jeg har selv allerede besluttet, at jeg vil stemme på ham.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*