Der er masser af brætspil under juletræet hos danskerne

For langt de fleste danskere er julen dén højtid man ser frem til og glæder sig til hele året. Dette skyldes dog oftest ikke religionen bag traditionen, men traditionen i sig selv, da langt de fleste forbinder denne med noget man kun formår at forstå og udleve til fulde i Danmark – hygge. Der er masser af brætspil under juletræet hos danskerne, en tradition der har rødder i både dét at give gaver og dét at kunne dele hyggen og glæden over de gaver der gives hvert eneste år på denne tid.

Julegaver ligger i en helt anden skala end f.eks. fødselsdagsgaver og gaver, der gives i forbindelse med en mærkedag såsom at blive student eller have kobberbryllup. Brætspil er blot én af de ting man i Danmark altid har forbundet med hyggen, dét at man samles omkring sofa-, eller spisebordet et par gange om ugen og konkurrerer uden triste eller sure miner – hvor det er okay at ende ud som taberen. At spille brætspil er en så indlejret det af vores samfund, at det vises i Matador-serien, der afspejler Danmark gennem krigstiden, derfor er der masser af brætspil under juletræet hos danskerne.

Brætspil er i høj kurs hos danskerne til jul

Selvom teknologien er ved at vinde indpas på danskernes ønskelister op til jul, ser man dog stadig mange brætspil på ønskesedlerne. Producenterne bliver ved med at finde på nye og udfordrende brætspil, der ikke alene kan spilles af børn og unge, men også af voksne eller hele familien samlet. Der er masser af brætspil under juletræet hos danskerne, da dette er hvad mange stadig forbinder med deres barndom og hyggen, derfor er også de gammeldags brætspil populære, da den nye generation af forældre tydeligt husker disse som en del af opdragelsen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*