Sexlegetøj styrker forholdet

Du behøver ikke at gå i Christian Grey og Anastasia Steels fodspor for at spice tingene op i soveværelset med sexlegetøj. Sexlegetøj kan tilføje en hel ny dimension til dit sexliv – du skal bare være åben.

Vidste du, at 75% af kvinder kan ikke opnå orgasme ved almindelig penetration? Ved at bruge sexlegetøj kan du ændre dette. Mange kvinder skal have klitoris stimuleret for at opnå orgasme, og her kan du for eksempel bruge en vibrator.

Mange mænd føler sig overset og ikke tilstrækkelige, når der bringes sexlegetøj på banen, men sådan behøver det ikke at være. Andre, som har mere erfaring med det, føler en lettelse ved, at kvinden kan opnå indtil flere orgasmer, når der fx bruges en vibrator på hendes klitoris. Start med at have en snak om det, og forklar din partner, hvordan I kan bruge det, og lad ham vide, at det ikke er for at erstatte ham, men for at tilføje en ekstra dimension. Når I starter med at have sex, vent med at tage din vibrator frem, til han er meget ophidset. Vis ham, hvordan du gerne vil have han bruger den på dig . Du kan også starte med at bruge vibratoren på dig selv og vise ham, hvordan du godt kan lide det. Når han ser, hvor ophidset du er, vil ham med garanti elske at se dig sådan. Du kan fx bruge din vibrator på din klitoris, mens han er oppe i dig. Han vil elske at mærke dig komme, mens han er oppe i dig.

Du kan også lære din egen krop bedre at kende ved at bruge sexlegetøj. Fx kan du ved at bruge en dildo måske finde dit g-punkt og træne dig til at få vaginale orgasmer. Når du mester det, kan du vise din partner hvordan. Der er masser af muligheder. Det er de færreste mænd, der vil afvise det. Der er ikke noget mere lækkert for en mand end at se hans kvinde have flere orgasmer under samleje – med eller uden sexlegetøj J

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*