Skal jeg købe en ejendom

Jeg blev skilt for nogle år tilbage og fik dermed nogle penge ud ved salg af vores hus, firma m.m.

Jeg har siden puslet lidt med nogle investeringer i værdipairer med en forsigtig indsats. Der sker dog ikke rigtig noget, og jeg er bange for at forhøje min indsats og dermed risikere at miste mine penge. Hvad gør jeg så?

Jeg har tænkt over at investere i en eller anden form for mursten. Det kunne være et hus mere, som jeg måske kunne leje ud. En lejlighed, jeg kunne sætte i stand og enten sælge igen eller leje ud, men jeg vil måske noget mere.

Jeg har set på nogle mindre ejendomme, som har fra 4 til 12 lejligheder. Den med 4 kunne være temmelig nem at administrere, men jeg er lidt mere usikker på, hvordan jeg håndterer den med 12 lejligheder. Der er jo en del ejendomsadministration, kommunikation med lejere og sådan noget.

En veninde fortalte mig den anden dag, at man faktisk nemt kan købe sig til en software, der kan tage sig af den slags. De tilbyder udover ejendomsadministation og kommunikation med lejere også et værktøj til bestyrelsen, hvor de kan samle dokumenter, informationer etc. Der er også mulighed for at viceværten – hvis der er en sådan – at han kan kommunikere med beboerne, sende beskeder og sådan. Som beboer kan man også følge med i, hvad der foregår, og oprette sin egen profil, opdatere oplysninger og lignende.

Man kan gå ind på siden og beregne sine omkostninger sådan cirka, så det vil jeg bestemt prøve. Så er det jo nemt at lave et fuldstændigt budget over, hvad det vil komme til at koste mig, hvis jeg vil kaste mig ud i at være ejendomsejer og administrator. Kender du noget til sådan én software – og hvad er dine erfaringer?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Skal jeg købe en ejendom, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*