Lokaler til en konference

Jeg er meget, meget bekymret over at se, at smittetallene stiger endnu en gang. Det er altså en streg i min planlægning. Jeg har brugt ualmindeligt meget tid på at planlægge den her konference, som vi skal holde til sommer. Og selvom der er tale om, at samfundet åbner op, og at tingene vil blive bedre i løbet af de kommende måneder, så er jeg altså ikke fri for at tænke, at jeg bliver nødt til at udsætte konferencen endnu en gang. Og det er altså noget skidt. Et er, at det er svært nok at finde nogle gode konferencelokaler i København, der kan huse 120 mennesker. Noget andet er, at jeg muligvis skal til at lave om i hele logistikken bag ved konferencen.

Alt skal ændres

Nej, det ikke kun et spørgsmål om, at datoerne for konferencens program skal laves om, og at selve programmet skal trykkes om.

Det handler i høj grad om, at der skal findes, og ombookes en masse flybilletter. Vi får en masse oplæg fra oplægsholdere, der kommer fra udlandet. Dem skal jeg i kontakt med, og jeg skal have fastlagt nye datoer for, hvornår de kan komme hertil. Og det kan være et stort puslespil at få til at passe sammen. Og dermed følger der naturligvis ændringer i selve programmets logik. Det betyder, at der skal laves om på alle introduktioner til konferenceprogrammets moduler.

Det betyder også, at der skal findes hotelværelser på ny. Og sommer er jo som regel den periode, hvor der er mest pres på hotellerne på grund af turismen. Så det bliver også en stor opgave.

Praktiske opgaver

Men det er sådan set de praktiske opgaver bag ved konferencen. Det må jeg bare finde mig i. Sådan er det, når man arrangerer store konferencer. Der er hele tiden ændringer.
Men det her med, at selve logikken for konferencens opbygning muligvis bliver ændret, bekymrer mig. Det betyder nemlig, at den udgivelse og de referater vi skal lave, skal ændres totalt. Og det tager altså lang tid. For det første er det jo ikke kun at skrive manuskripterne om. Det handler jo også om, at vi skal have skrevet dem om, så den nye logik skinner igennem udgivelsen. Og når vi slet ikke kender logikken endnu, så ser jeg frem til, at det bliver nogle lange aftener ved redigeringsbordet. Det er godt nok et arbejde, jeg godt kan lide, men det er altså meget krævende, når det skal gøres i allersidste øjeblik.

De er med på at hjælpe

I første omgang har jeg talt med konferencecenteret, som jeg har booket et lokale på. De er utroligt søde og forstår godt min situation. De har lovet, at vi godt kan reservere lokalet, vi har booket i flere weekender, indtil vi ved helt præcist, hvornår konferencen skal afholdes. De har ovenikøbet også tilbudt at hjælpe os med dele af logistikken. Altså den del, der handler om ombookninger af flybilletter og hotelværelser, når tiden nærmer sig.
Det er virkelig god service fra centerets side. Måske er det et tegn på, at der stadigvæk ikke bliver arrangeret så mange store konferencer.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*