Blomster i København

Her i Aarhusafdelingen for HK’s A-kasse har vi et lille problem. Vores direktør, som arbejder i hovedsædet i København, fylder 60 år, og vi vil gerne sende ham en hilsen. Vi holder meget af ham og har det hyggeligt, når han kommer og besøger os en gang om måneden.
Vi har alle sammen skudt penge ind til en lille gave til ham. Og vi har også bestemt, at vi skal sende ham en rigtig overdådig buket blomster.

Udbringning i København

Vores sekretær har ledt efter en forretning, som har blomsterudbringning i hovedstaden.
HK-A’s hovedkontor ligger inde på Weidekampsgade. Faktisk på Amager, men så tæt på centrum i København, at det nok er nemmere at finde en blomsterhandler, der leverer blomster i København.

Vi har også siddet sammen med hende for at kigge på buketter, som vi kan sende til ham. Det er noget af en tidssluger at få bestemt sig for, hvilken buket vi skal sende. Og vi er jo 7 mennesker, som gerne skulle være enige om hvilke blomster, vi skal sende.
Vores sekretær har ringet til adskillige butikker med blomster levering i København for at få at vide, hvilke blomster man typisk sender til chefer, der fylder 60.

Blomster til fødselsdag

Nu er der jo ikke nogen af os, som er botanikere, så når vi får at vide, at man sender liljer, eller iris så ligner vi en række spørgsmålstegn. Vi ved alle sammen, hvordan en rose ser ud, men det er faktisk ikke alle, der ved, hvordan en fransk anemone ser ud. Vi har derfor besluttet, at vi griber sagen an på en lidt anden måde. Vi fortæller blomsterhandleren, at vi har et budget på 500 kr. til en buket, som skal leveres i anledning af en 60-års fødselsdag, og at vi ikke vil have, at den skal indeholde roser. Om de kan foreslå noget, sende os et billede og sørge for, at leveringen sker til tiden. Og det kunne de + at de kunne vise os muligheder på deres hjemmeside: https://amagerblomster.dk/kategori/anledninger/maerkedage-og-hoejtider/foedselsdag/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*